SYNNE BRÆIN

Synne Bræin

PSYKOLOGSPESIALIST

Om Synne Bræin

Jeg er psykologspesialist med fordypning i familieterapi og har lang fartstid fra familievernet. Der har jeg jobbet med parterapi, mekling mellom foreldre, foreldreveiledning og familieterapi.

Hos Favne jobber jeg mest med parterapi. Jeg er en av få psykologer i Norge som er sertifisert i Emosjonsfokusert parterapi (EFT) den metoden som i dag har de beste resultatene å vise til.

Når par tar kontakt for samtale så oppgir de ofte «vansker med kommunikasjon» og «gjentagende fastlåst konfliktmønster» som bakgrunnen for at de tar kontakt.

Sammen med paret utforsker jeg det som skjer i dem og mellom dem, når det blir vanskelig. Større forståelse av det som skjer når det blir vanskelig mellom dem, gir ny innsikt og endrer hvordan paret tolker hverandre. I samtalene hjelper jeg paret å snakke sammen slik at de bedre kan nå inn til hverandre. Samtalene bidrar til at det gamle samspillet dempes og at nye mønstre kan etableres.

De siste årene har jeg også jobbet mye med foreldre i fastlåst konflikt om barn. Jeg har skrevet fagartikkel og utviklet metodikk som kan ruste fagfolk i dette viktige arbeidet.

Jeg har holdt mange kurs for par og foreldre (PREP, Godt samliv, Bufferkurs, Fortsatt foreldre) og jeg er sertifisert i foreldreveiledning etter ICDP.

Jeg jobber også med konflikter og konflikthåndtering i arbeidslivet

Her kan du lese Synne Bræin sine blogginnlegg fra Favnebloggen

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne