mestringskurs

Mestringskurs Sosial Angst

mestringskurs

Mestringskurs Sosial Angst

Livet er for kort til å la angsten vinne! Ta grep i dag!

 

Favne tilbyr nå et mestringskurs for deg som opplever å bli begrenset av sosial angst og som ønsker å overvinne dine sosiale sperrer!

Sosial angst er opplevelsen av å kunne bli avvist eller kritisert av andre dersom du stikker deg frem i sosiale sammenhenger. Dersom angsten får styre begynner du fort å unngå sosiale situasjoner som du innerst inne egentlig ønsker å være på.

Sosial angst kan dermed føre til at du går glipp av ting som fester, jobbintervju, nye vennskap, muligheter for å holde foredrag i jobbsammenheng, forfremmelser og mye, mye mer. Kort sagt kan sosial angst begrense din livsutfoldelse og hvordan du vil leve ditt liv.

Vi ønsker å hjelpe deg i din kamp mot angsten der du tar tilbake kontrollen over ditt liv! Vårt motto er:

Livet er for kort til å la angsten vinne! 

 

På vårt mestringskurs i sosial angst vil du lære hvordan du kan forstå og overvinne angsten.

Du vil få informasjonen du trenger for å ta grep i ditt eget liv. Du vil få muligheten til å bli kjent med angsten og øve på å konfrontere denne i en trygg setting.

Mestringskurs i sosial angst

Påmeldingsfrist onsdag 01.12.2021

Kursplan

 • 1. samling: onsdag 8. desember 2021
 • 2. samling: onsdag 15. desember 2021
 • 3. samling: onsdag 5. januar 2022
 • 4. samling: onsdag 12. januar 2022
 • 5 samling: onsdag 19. januar 2022
 • 6. samling: onsdag 26. januar 2022

Samlingen starter fra kl. 17:00 til 18:30

Individuell forberedelsessamtale avtales direkte med kursholder etter påmelding.

Pris

7 500,- prisen inkluderer: Individualsamtale med kartlegging og utforming av plan, 6 kursmøter, diverse kursmateriell, kaffe og snacks.
Deltaker mottar faktura ved påmelding som må betales før kursets oppstart.

Sted

Pilestredet 15 B, 0164 Oslo, i Favne sine lokaler.

Kontakt

Administrasjonsmedarbeider Sabina Bergstad
sabina@favne.no
22 60 20 00

Kursbeskrivelse

Mestringskurset ledes av erfaren psykolog og gjennomføres i en gruppe på 8 deltakere, hvor gruppen møtes ukentlig 6 ganger av 90 minutters varighet.

Før kurset møter du kursholder til en individuell samtale. Her ser dere sammen på hva du ønsker å få ut av kurset og hvordan du skal jobbe for å få best mulig utbytte. Sammen lager dere en plan og mål for deg. Dato og tidspunkt for denne samtalen avtaler kursholder direkte med den enkelte etter påmelding.

På de ukentlige treffene vil du få en forståelse for hva angst er og hva som er gode veier ut av den. Du vil møte andre i samme situasjon som deg og dere vil kunne lære av hverandres erfaringer. Du vil få en erfaring av at du ikke er alene om å oppleve sosial angst og at du kan vinne over den. Målet er sammen å jobbe for en fellesskapelig og positiv endringsprosess.

Temaer vi gjennomgår på kurset:

  • Hva er sosial angst og hvorfor har vi det?
  • Hva opprettholder og forverrer sosial angst?
  • Sammenheng mellom angst og perfeksjonisme
  • Hvorfor det å tørre og gjøre feil er vaksinasjon mot angst
  • Hva kan vi konkret gjøre for å lære oss å håndtere vår angst på en utviklende måte?
  • Gjennomgå konkrete verktøy for å «omprogrammere» ditt angst-system
  • Øving, øving og øving!
  • Hva skal vi passe på for å forhindre tilbakefall og forverring?

Oppfølgingstilbud i etterkant

Dersom flere i gruppen føler behov og ønsker det, så vil det være mulig med videre oppfølging i etterkant av kurset. I så fall vil deltagerne møtes med avtalt tidsintervall for å dele erfaringer og fortsette sin fremgang sammen.

Om dette er aktuelt avtales dette med kursleder og kursdeltagere ved kursets avslutning. Videre oppfølging dekkes ikke av kursavgiften, men avtales nærmere med kursleder.

Kurset har både teoretisk og praktisk innhold. På samlingene vil du få øve på å sette teorien ut i praksis ved å utfordre angsten din i trygge omgivelser.

Meld deg på mestringskurset her!

Kursholder:

Eirik Paulsberg

Eirik Paulsberg

Eirik Paulsberg er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen, og har bred erfaring med individual- og gruppeterapi og kurs. Han har et sterkt engasjement for arbeid med mennesker som opplever seg begrenset i livsutfoldelse på grunn av angst. Han brenner for å hjelpe andre med å løse opp i indre utfordringer og sperrer som holder en tilbake i livet. Han har sett mange eksempler på hvordan mange kan kjenne på eget potensial, men som ikke har fått god og trygg nok hjelp til å bringe en fremover mot det. Eirik hjelper sine pasienter til positiv endring gjennom en kombinasjon av teori og praksis, da denne kombinasjonen gang på gang viser seg å være den mest effektive. Eirik mener at “livet er for kort til å la angsten vinne” og inviterer gjerne deg til å dele hans motto. For Eirik er det viktig å skape en trygghet for sine pasienter slik at det å utfordre seg blir en positiv opplevelse.

Du kan lese mer om Eirik og hans kompetanse og kvalifikasjoner her: Psykolog Eirik Paulsberg

Kontakt oss!

Har du spørsmål vedrørende mestringskurs eller ønsker å bestille en time kan du sende inn en kontaktskjema her eller

  Meld meg på nyhetsbrev fra Favne

  Ta kontakt på 

  favne@favne.no

  eller ring:

  22 60 20 00

  (dersom vi ikke kan ta telefonen, legg igjen beskjed og vi ringer opp så snart vi har anledning).