arb-org

Forebygging av utbrenthet

organisasjonspsykologi ikon_1

Forebygging av utbrenthet

Forebygging av utbrenthet blant ledere og ansatte

Fokus på forebygging av utbrenthet vil lønne seg!

Utbrenthet hos ledere og ansatte er i dag utbredt, og fenomenet er voksende. Konsekvensene for den som opplever utbrenthet er ofte markant fungering med påfølgende sykemelding over lengre tid.

Konsekvensen for arbeidsgiver er ofte betydelige økonomiske tap, men enda viktigere, også tap av ressurssterke arbeidstakere.

Det er arbeidsgiver sitt ansvar for å skape et arbeidsmiljø hvor ansatte ikke utsettes for vedvarende negativt stress over tid. Utbrenthet er i mange tilfeller et resultat av vedvarende stress på arbeidsplassen som ikke har blitt håndtert i tilstrekkelig grad av arbeidsgiver.

Les gjerne mer utdypende om stress og utbrenthet i arbeidslivet her: “ Forebygging av utbrenthet på jobb – et arbeidsgiveransvar!

Les gjerne mer utbrenthet her: “Hva er utbrenthet? En guide”.

Kontakt oss i dag!

Ta gjerne direkte kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet under eller ved sende en direkte henvendelse på mail til favneorg@favne.no.

  Meld meg på nyhetsbrev fra Favne
   Meld meg på nyhetsbrev fra Favne

   Våre tjenester

   Favne Arbeid og Organisasjon har vi opparbeidet oss erfaring og spesialkompetanse på stress og utbrenthet, både innenfor behandling av utbrenthet og bistand til bedrifter for forebygging og oppfølging av utbrenthet blant ledere og ansatte.

   Vi tilbyr bedrifter og ansatte følgende tjenester innenfor forebygging av utbrenthet:
   Våre psykologer holder kurs med varighet på 1 time for bedrifter og organisasjoner om utbrenthet og hvordan praktisk tilrettelegge for forebygging av utbrenthet. Kurset gir ledere og ansatte økt bevissthet og kunnskap om utbrenthet – som i seg vil kunne virke forebyggende!
   Vi veileder ledere, både individuelt og i gruppe, for å bistå ledere med å kunne reflektere rundt rolle, ansvar og oppgaver på en personlig måte. Hvordan påvirker lederrollen deg? Hvilke stressfaktorer blir du påvirket av? Hvordan kan du forebygge negativt stress?
   Favne tilbyr en spesialisert og skreddersydd behandling for utbrenthet med fokus på enten å kunne forhindre eller redusere sykefraværsperiode. Vi tar i mot ansatte for behandling av utbrenthet ved direkte henvendelser og ved opprettelse av bedriftsavtale.
   Mestringskurs i utbrenthet og stress er kurset for deg som vil ut av overlevelsesmodus, og finne tilbake til energien og gleden. Vi gir deg de virksomme verktøyene. Er du utbrent eller begynner å kjenne slitenhetstegn så er dette tilbudet for deg!

   Vi tilbyr også bedriftsavtale! 

   Favne tilbyr bedrifter skreddersydde Bedriftsavtaler for forebygging og behandling av stress og utbrenthet på arbeidsplassen. Her vil bedriften kunne velge mellom alle våre tjenester innenfor stress og utbrenthet etter behov. Bedriftsavtalen vil sikre bedriften et helhetlig arbeid med forebygging av utbrenthet over tid! For mange bedrifter vil dette kunne lønne seg, både i form av å redusere forekomst av utbrenthet og ved å sikre bedre oppfølging av ansatte og ledere i risikosonen for utbrenthet.

   Bedriftavtalen kan eksempelvis inneholde:

    • Kursing av ledere og ansatte i forebygging av stress og utbrenthet
    • Lederveiledning og organisasjonsrådgiving med formål å redusere risiko for utbrenthet på arbeidsplassen
    • Behandling og oppfølging for utbrenthet hos våre spesialiserte psykologer. Her tilbys arbeidsrettet terapi med fokus på tiltak for enten å kunne forhindre eller redusere sykefraværsperioder.

   Vi tar i mot ansatte for behandling av utbrenthet ved direkte henvendelser fra bedrifter uten bedriftsavtale.

   Dersom du ønsker å høre mer om vår bedriftsavtale, ta gjerne kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet vårt eller send epost til favne@favne.no. Du kan også ringe 22 60 20 00.

   Møt våre psykologer innen Arbeid og Organisasjon!


   Kontakt oss i dag!

   Er du interessert i høre mer om hvordan vi kan bistå deg og din bedrift innenfor forebygging og oppfølging av utbrenthet?

   Vi avtaler gjerne et møte for å presentere Favne, våre psykologer, og våre tjenester innenfor utbrenthet. Vi gjennomfører alltid et planleggingsmøte med oppdragsgiver slik at vi kan skreddersy og tilpasse både innhold, fokus og form til din bedrift og din rolle.

    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne

    Ta kontakt enten:

    favne@favne.no

    eller ringe:

    22 60 20 00

    (dersom vi ikke kan ta telefonen, legg igjen beskjed og vi ringer opp så snart vi har anledning).
     Meld meg på nyhetsbrev fra Favne