om_psykologene

Ledige stillinger i Favne

om_psykologene

Ledige stillinger i Favne

Hei! Kunne du tenke deg å ta sats og bli med ombord i vårt arbeid og fagmiljø i Favne? Nedenfor ser du aktuelle ledige stillinger!

Favne Psykologbistand passer for deg som brenner ekstra for faget og som liker å være en del av et psykologfaglig læringsmiljø og skape ting sammen – til det beste for de som søker hjelp og bistand fra oss for sine vansker og utfordringer!

06.4.22: Vi søker flere psykologer/psykologspesialister til vår kveldsklinikk!

Oppstart: Så snart som mulig

Søknadsfrist: Åpne søknader tas i mot fortløpende ut 2022

Kontaktperson: Pål-E Anonsen, daglig leder/psykolog Favne Psykologbistand AS

Ansettelsesform: Enkeltpersonsforetak i konsulentavtale en til to ettermiddager/kveld (etter kl 16) i uken.  

Favne har for tiden stor pågang og etterspørsel innenfor psykoterapi for voksne, barn/ungdom og foreldre, og par, og vi søker derfor etter 2 psykologer/spesialister som kunne tenke seg å være tilknyttet oss i konsulentavtale og ta i mot pasienter på ettermiddag/kveld – helst med mulighet for nokså rask oppstart. 

KVALIFIKASJONER

Vi søker etter en trygg, dyktig og erfaren psykolog/psykologspesialist med relevant kompetanse og erfaring fra variert terapeutisk virksomhet. Erfaring fra klinisk arbeid både med voksne og med barn/ungdom/foreldre er en fordel. Mulighet for rask oppstart er et stort pluss – oppstart så snart som mulig!

Vi ser etter en selvstendig, samarbeidsvillig og dyktig psykolog som er svært interessert i yrket sitt, som liker å skape og være innovativ, og som kan fungere i et læringsmiljø hvor det er viktig å oppmuntre, støtte og utfordre hverandre.

Vi ønsker det velkomment at søkeren har kjennskap og erfaring med terapeutiske tilnærminger, som f.eks. CBT, Meta-CBT, ACT, EMDR, ISTDP og APT for å nevne noen. Som psykolog i Favne er det svært viktig å kunne tilpasse behandlingen etter hva som gir den enkelte pasient effekt (bla basert på feed-back), og da er det fordel å kunne ha mer enn èn behandlingstilnærming i verktøykassen. Vi vektlegger også at søker har god kjennskap til fasilterende interpersonlige ferdigheter og fellesfaktorenes betydning i terapi.

Søkere med noe erfaring fra privatpraksis er en fordel, men ikke et must.

NØKKELKVALIFIKASJONER

Som søker må du:

  • ha minst ett års erfaring fra allmennpsykiatrisk poliklinikk i spesialisthelsetjenesten
  • har påbegynt eller fullført en videreutdanning/spesialisering innenfor en spesifikk behandlingstilnærming eller psykologfaglig område
OPPGAVER VI KAN TILBY
  • Psykoterapi; klinisk arbeid med en variert pasientpopulasjon på ettermiddag/kved
VI KAN TILBY
  • et kreativt og faglig sterkt kollegium
  • et varmt og inkluderende sosialt miljø
  • inkludering i “team kveldsklinikk” i Favne
  • profesjonell og forutsigbar organisering av pasientavtaler, økonomisk oppgjør o.l.
  • fantastisk beliggenhet i lokaler i Oslo sentrum
  • mye å gjøre!
VILKÅR

Som enkeltpersonsforetak i en konsulentavtale hos oss vil du:

  • bli inkludert i arbeidsmiljøet på lik linje med ansatte
  • få fast kontor, journal og administrative tjenester
  • bli profilert på våre nettsider
  • kunne få utvikle dine terapeutiske ferdigheter i felleskap med andre
Om Favne

Favne Psykologbistand er en privat psykologklinikk som siden oppstarten i 2013 har hatt en jevn vekst og som fortsetter å pådra seg mange spennende psykologfaglige oppgaver og oppdrag, både innenfor psykoterapi, veiledning, undervisning og organisasjonspsykologiske tjenester. Vi holder til i Pilestredet 15B i Oslo sentrum. Vi er i dag til sammen over 30 psykologer i Favne, hvorav de fleste er faste ansatte og resten er tilknyttet som enkeltpersonsforetak på deltid. Sammen har vi en nokså travel arbeidshverdag og hyggelige lunsjer. Vi har jevnlig kollegaveiledninger med og uten video, og vi har fokus på å skape et godt faglig læringsmiljø preget av glede, iver, interesse og engasjement for faget.

Les gjerne mer om Favne og våre tjenester her: Om Favne

Besøk også gjerne vår Facebookside her: Favne på Facebook!

Send søknad og CV til favne@favne.no

Kontaktinformasjon ifm søknad på stillinger

Telefon: 22 60 20 00

Epost: favne@favne.no

Daglig leder: Pål-Erling Anonsen (pea@favne.no)