Illustrasjon av et barn som snakker med psykolog

Psykologbistand for barn og ungdom

Illustrasjon av et barn som snakker med psykolog

Psykologbistand for barn og ungdom

Vi tilbyr følgende tjenester for barn og ungdom:

Spesialkompetanse på barn og ungdom

I Favnes seksjon for Barn og Ungdom jobber det psykologer som har spesialkompetanse og lengre erfaring med å bistå barn, ungdom og foreldre. Favne Psykologbistand har opparbeidet et sterkt faglig fokus på dette området fordi vi vet hvor viktig barns- og unges psykiske helse er for deres livskvalitet og mestringsopplevelser.

Vi ønsker å kunne tilby vår psykologfaglige kompetanse, både direkte og indirekte, for å bidra til at barn og unge skal kunne få hjelp når de har det vanskelig og til å skape best mulige forutsetninger for deres liv og utvikling.

Ta kontakt i dag

Vi tilbyr også konsultasjoner over video med våre psykologer.

  Meld meg på nyhetsbrev fra Favne
   Meld meg på nyhetsbrev fra Favne

   Psykologhjelp til barn og ungdom

   Det er ikke uvanlig at barn og unge kan oppleve perioder der det er vanskelig å være dem, men for noen vil dette kunne strekke seg utover det den enkelte klarer å håndtere selv eller håndtere ved hjelp av sine nærmeste.

   Favnes seksjon for barn- og unges psykiske helse tilbyr psykologhjelp til barn og ungdommer som strever med vanskelige følelser, uro og bekymringer, og/eller med relasjoner til andre.

   Foreldreveiledning

   Noe av det mest fortvilende er å være forelder til et barn som ikke har det bra. Følelser av maktesløshet, håpløshet, frustrasjon og redsel kan slå rot og gjøre det ekstra vanskelig å forstå barnets behov og vansker.

   Favnes seksjon for barn- og unges psykiske helse tilbyr veiledning til foreldre, foresatte og omsorgspersoner som er bekymret for sine barns utvikling, atferd og psykiske helse.

   Veiledning i miljøterapi for personalgrupper som jobber med barn og ungdom

   Favne har utviklet spesialkompetanse på psykologfaglig prosessveiledning i miljøterapi for personalgrupper som jobber med å ivareta barn og unge med forsterkede omsorgsbehov.

   Målsettinger for veiledningen er blant annet:

   • å øke personalets kunnskap og kompetanse vedr. miljøterapi og omsorgsarbeid
   • å øke kompetanse til ivaretakelse av barn og unge med forsterkede omsorgsbehov og ulike atferds- og reguleringsvansker
   • å oppnå større grad av faglig forståelse for barnets situasjon og barnets vansker

   Undervisning, kurs og foredrag om barns- og unges psykiske helse

   Favnes psykologer underviser i en rekke temaer innenfor barns- og unges psykiske helse, både for offentlige og private organisasjoner. Vi tilbyr spesiallagede undervisningsopplegg, foredrag og kurs der det er ønskelig med faglig påfyll og bedre forståelse av blant annet:

   • barn- og unges psykiske helse
   • psykologisk utvikling og vekst
   • identitet og selvfølelse
   • ivaretakelse av barn og unge i vanskelige livssituasjoner (for eks. tap, brudd, død),
   • spesifikke problemstillinger (for eks. spisevansker, rus, selvskading, atferdsvansker).
   zemir_grey-300x300

   ZEMIR POPOVAC

   PSYKOLOGSPESIALIST OG FAGLIG LEDER FOR FAVNE BARN & UNGDOM

   Zemir er psykologspesialist og er utdannet ved Universitetet i Oslo. Han har bred erfaring med behandling av angst, depresjon, utbrenthet og relasjonsvansker. Zemir har i flere år jobbet i spesialisthelsetjenesten og har spesialkompetanse på behandling av personlighetsrelaterte problemer og spiseforstyrrelser.

   Zemir underviser også helsepersonell og holder kurs i ulike temaer innenfor utviklings- og personlighetspsykologi, testpsykologi og psykoterapi.

   Kontaktinfo Jobbtelefon (ukedager fra 08:00 til 16:00): 951 26 304 – Epost: zemir@favne.no

   Kontakt oss!

   Har du spørsmål vedrørende psykologbistand til barn og ungdom eller ønsker å bestille time kan du sende en forespørsel her:

    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne

    favne@favne.no

    eller ringe:

    22 60 20 00

    (dersom vi ikke kan ta telefonen, legg igjen beskjed og vi ringer opp så snart vi har anledning).
     Meld meg på nyhetsbrev fra Favne