samtaleterapi 300x200

Ride the resistance 2024

– Heldagsseminar i Intensiv dynamisk korttidsterapi

mestringskurs

Ride the resistance 2024

-Heldagsseminar i Intensiv dynamisk korttidsterapi

Favne ønsker velkommen til et heldags dypdykk i ISTDP.

Vi gjentar suksessen fra i fjor og er veldig glade for å invitere til heldagsseminaret “Ride the Resistance”. Vi får igjen besøk fra USA av dr. Jonathan Entis, som vil ta oss gjennom dagen ved å gi oss detaljrike og talende øyeblikksbilder fra flere terapiforløp.

Det blir noe teori, rikelig anledning til å stille spørsmål, men mest av alt skal vi studere video fra ekte terapier. Videoene vi skal se har ikke vært vist tidligere. Det er mye å lære av Jonathan. Han snakker en “dialekt” av ISTDP som ligger svært tett opp til Davanloos originale bidrag. Vi vil få se en mild og årvåken terapeut som med utrettelig presisjon jobber med pasientens forsvar mot kontakt og følelser. Slik får vi en demonstrasjon av ISTDP sitt unike buemerke hvor samarbeidet mellom pasient og terapeut gir rask tilgang til det ubevisste og kan lede til dype endringsprosesser.

Seminaret er åpent for autorisert helsepersonell underlagt taushetsplikt.

Kurset passer for alle som har interesse for ISTDP.

*Kurset er forhåndsgodkjent av Norsk psykologforening som 7 timers vedlikeholdsaktivitet for psykologer

Tidspunkt:

Onsdag 29. mai 2024

Klokkeslett 09.00-16.00

Sted:

Kunstnernes Hus
Wergelandsveien 17
0167 Oslo

Kontakt:

Psykologspesialist Oddbjørn Fiskefjell
fiskefjell@favne.no
22 60 20 00

– 08:30 Registration

– 09:00 Didactic presentation and Video 1

– 10:00 Q&A

– 10:20 Break

– 10:35 Didactic presentation and Video 2

– 11:35 Q&A

– 12:00-13:00 Lunch

Lunsjbuffet serveres av Lofthus Samvirkelag i restauranten på Kunstnernes Hus.

– 13:00 Didactic presentation and Video 3

– 14:15 Q&A

– 14:35 Break

– 14:50 Didactic presentation and Video 4

– 16:00 Q&A

– 16:15 End

*Det kan bli gjort mindre justeringer på programmet

Foredragsholder:

Jonathan Entis, Ph.D

Jonathan Entis, Ph.D., er autorisert psykolog i privat praksis i Cambridge, Massachusetts. Han underviser i Davanloo’s ISTDP ved Harvard Medical School. Han er en IEDTA-sertifisert lærer, og har blitt invitert til å presentere både nasjonalt og internasjonalt som ekspert på Davanloo sin ISTDP. Entis har siden 2021 årlig holdt et seminar om arbeid med syntone forsvar i Davanloo’s ISTDP sammen med John Rathauser – som han har trent med i over 5 år. I 2023 vil han og Rathauser starte opp med Advanced Core Training i Davanloo’s ISTDP i Amsterdam. Jonathan ledet nylig en workshop under tittelen “Resistance against Emotional Closeness” med Patricia Coughlin – som han også har gått i core training med. Entis har grunnlagt New England Center for ISTDP, leder flere månedlige treningsgrupper, og er en ettertraktet foredragsholder, veileder og instruktør. I tillegg er han medforfatter sammen med John Rathauser og Mikkel Reher-Langberg på den kommende boken, Fundamentals of Davanloo’s ISTDP, Volume I.

Kursholder:

Oddbjørn Fiskefjell

Fiskefjell er psykologspesialist hos Favne Psykologbistand. Han har advanced training i ISTDP fra Norsk Institutt for ISTDP.

Meld deg på seminaret her!