Frida Feyer

PSYKOLOG

Om Frida Feyer

Livet går opp og ned for absolutt alle – og alle må i perioder stoppe opp og kjenner etter på hva de trenger. For noen kan det være å identifisere og å gjøre endringer der skoen trykker, for andre kan det handle om å endre perspektiv, mål eller planer.
Uansett hva som stemmer for deg, så er det godt å ha en sparringspartner i disse periodene av livet.

Som klinisk psykologi i Favne, så er jeg her for å støtte deg gjennom ulike utfordringer i livet. Jeg er spesielt opptatt av de følelsesmessige og psykologiske utfordringene som ulike livsfaser medfører. Fra de opprivende årene i ungdomstiden, til overgangene og omstillingene som preger ung voksen alder – enten det er knyttet til utdanning, karriere, eller å starte en familie, og følelsene som kommer med utvikling, omstilling og vekst i godt voksen alder.
Å forstå og navigere i disse fasene kan være både utfordrende og givende, og jeg er her for å veilede deg gjennom disse prosessene, og å bearbeide og gjøre mening av følelser og reaksjoner som kan ha oppstått i etterkant av slike prosesser.

I tillegg til dette, så har jeg også et engasjement for pararbeid. Jeg har jobbet med par i krevende situasjoner, hvor vi sammen utforsker kommunikasjon, reaksjonsmønstre og samspill. Målet er å bygge et sterkere og mer forståelsesfullt forhold, enten utfordringene ligger i ytre faktorer eller i selve relasjonen.

Utdanningen min gir meg en solid bakgrunn for å forstå kompleksiteten i disse problemstillingene, og jeg er kontinuerlig opptatt av å utvikle min kunnskap og ferdigheter for å gi den beste støtten til mine klienter. Min tilnærming er integrativ, som betyr at jeg kombinerer elementer fra kognitiv, eksistensiell og følelsesfokusert terapi for å tilpasse behandlingen til dine unike behov.

Gjennom min praksis håper jeg å tilby et trygt og støttende rom hvor du kan utforske og vokse. Enten du står overfor personlige, profesjonelle eller relasjonelle utfordringer, er jeg her for å hjelpe deg på veien mot forståelse, trygghet og vekst.

Her kan du lese Frida Feyer sine blogginnlegg fra Favnebloggen

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne