Ane Jostedt Blomdal

Ane Jostedt Blomdal

PSYKOLOGSPESIALIST

Om Ane Jostedt Blomdal

NB! Ane er for tiden i permisjon og tar ikke imot nye henvendelser.

Det er smertefullt når det å være trist og nedfor, engstelig og redd, eller energiløs og tung, preger tilværelsen. Det er det også når skam, selvkritikk, og en følelse av å ikke strekke til, tar overhånd. Kanskje strever du med mat og kropp, relasjoner til andre, eller har opplevd tap og traumer. Kanskje står du midt i en krise eller må ta vanskelige valg. Eller kanskje strever du med at ting som tidligere har gitt deg gode følelser (som rus, shopping, sex eller spill) nå skaper vansker i livet ditt. Dette er alle eksempler på hvorfor mennesker oppsøker samtaler med en psykolog.

I møte med deg er mitt fokus at du skal bli møtt der du er, med varme, nysgjerrighet og profesjonalitet. Sammen med deg vil jeg søke å finne frem til hva det er i akkurat ditt liv som har ført til at ting har blitt vanskelig, og hvordan du kan komme nærmere det du trenger eller ønsker i livet ditt. Som terapeut er jeg opptatt av å hjelpe deg med å erfare det som er vondt som mer forståelig og som mulig å håndtere.

Av bakgrunn er jeg utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen, og jeg er psykologspesialist i rus- og avhengighetspsykologi. Jeg har mangeårig erfaring fra spesialisthelsetjenesten, og har i de senere årene arbeidet med spesialisert behandling av spiseforstyrrelser ved en Regional avdeling. Jeg har mangeårig erfaring med individualterapi med voksne, samt unge ned til 16 år. Utover terapi har jeg blant annet erfaring med veiledning av helsepersonell, fagformidling og pårørendearbeid.

Jeg er under videreutdanning i emosjonsfokusert terapi (EFT), som er en terapiform som vektlegger følelsenes betydning for hvordan vi har det, og hvordan vi forholder oss til oss selv, andre og verden. EFT innebærer å utforske, forstå og endre vanskelige og fastlåste følelser.

Her kan du lese Ane J. Blomdal sine blogginnlegg fra Favnebloggen

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne