TORA PALMER SKAGESTAD

PSYKOLOG

Om Tora Palmer Skagestad

Kjenner du deg nedfor og trist, og at alt føles håpløst ut? Eller kjenner du en sterk følelse av ubehag og uro? Alle mennesker kan ha depresjon og angstsymptomer i ulike perioder av livet. Akkurat som vi har en fysisk helse har vi også en psykisk helse, og noen ganger trenger vi å oppsøke hjelp for å få det bedre. Da tar vi vare på oss selv, og tar det første viktige skrittet til å få det bedre i hverdagen.

Som psykolog er jeg opptatt av å skape et trygt rom, hvor du føler deg ivaretatt og at du kan snakke helt fritt uten skamfølelse. Å oppsøke hjelp kan føles sårbart, og det er viktig for meg at du føler deg komfortabel med både tempo og hva vi har fokus på i samtalene.

Jeg er opptatt av å bruke terapiformer som har vist seg å ha god effekt fra forskningen, og arbeidsformen du vil møte i terapi er gjerne hentet fra kognitiv terapi, metakognitiv terapi og emosjonsfokusert terapi. Ut fra dine symptomer og behov så vil jeg foreslå hva jeg tror vil være særlig til hjelp for deg. Vi lager et opplegg sammen, som vi tester og justerer underveis. Hvis det er noe du ikke føler deg komfortabel med eller ikke helt har troen på, så vil det være lav terskel for å si ifra om dette. Det finnes mange veier til Rom, og det viktigste er å finne de verktøyene som du opplever er nyttige og til hjelp.

Faglig bakgrunn

Jeg er utdannet psykolog ved Universitet i Bergen og tar en doktorgrad innen organisasjonspsykologi. Jeg har et særlig engasjement for utbrenthetsproblematikk og hvordan vi kan få det bedre på jobb. Jeg bistår også bedrifter med utfordringer i arbeidsmiljø og andre organisasjonspsykologiske spørsmål. Mitt spesialområde innen organisasjonspsykologi er endringsledelse, som er fokus for doktorgraden. Jeg holder foredrag og kurs, og hjelper ledere og bedrifter med å forstå hvorfor det kan være vanskelig å få til endringer på arbeidsplassen, og hvilke evidensbaserte tiltak vi kan ta i bruk.

Her kan du lese Tora Palmer Skagestad sine blogginnlegg fra Favnebloggen

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?
Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne