TONE NORMANN EIDE

Tone Normann Eide

PSYKOLOGSPESIALIST

Om Tone Normann Eide

Jeg kan tilby behandling til deg som strever med lette til moderate psykiske plager, og som ønsker å utforske hvordan disse plagene har oppstått. Jeg kan hjelpe deg med å få tak i hva som hindrer deg i å leve slik du ønsker, hvilke beskyttelsesstrategier du bruker som gjør at du ikke får brukt følelsene dine på en god måte og som kanskje gjør at du kan streve i relasjoner til andre eller i studier/jobb.

Jeg er psykologspesialist, utdannet ved Universitetet i Oslo i 2002. Jeg har i mange år jobbet innenfor spesialisthelsetjenesten (offentlig psykisk helsevern) med klienter med det bredt spekter av psykiske lidelser, både individuelt og i grupper. Jeg har særlig jobbet med mennesker som har utfordringer knyttet til selvfølelse, relasjoner og regulering av egne følelser.

I tillegg til å jobbe klinisk, gir jeg også veiledning til helsepersonell og har flere seminargrupper for studenter på profesjonsstudiet i psykologi. Jeg driver med undervisning, skriver tekster, artikler og holder foredrag om en rekke psykologfaglige temaer. Jeg har videreutdanning i gruppeterapi og mentaliseringsbasert terapi, samt en 3-årig videreutdanning i Intensiv Dynamisk korttidsterapi (ISTDP) som jeg kan tilby ved Favne.

Høsten 2020 kom jeg ut med boken Følelser – Kjennetegn, funksjon og vrangsider, som tar for seg 12 sentrale følelser og hvordan disse virker inn på våre liv og vår psykiske helse.

Jeg jobber deltid på Favne 1 dag / ettermiddag i uken.

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne