ODDBJØRN FISKEFJELL

Oddbjørn Fiskefjell

PSYKOLOGSPESIALIST

Om Oddbjørn Fiskefjell

De aller fleste oppsøker psykolog fordi de har et indre, emosjonelt problem de vil ha hjelp med. Det kan være vanskelig å oppsøke hjelp. Ved å skape et trygt rom kan vi komme i gang med en endringsprosess der vi danner oss et felles bilde av vanskene, hvordan vi kan jobbe med dem og der vi retter blikket mot noen positive mål der fremme. Slik blir en terapiprosess en vei til vekst samtidig som den lindrer.

Jeg har fordypet meg i en måte å forstå og behandle følelsesmessige og relasjonelle vansker som kalles intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP). Her samarbeider vi om å gjøre deg kjent med følelsene bak symptomene – den du egentlig er under de automatiserte måtene å unngå følelser og kontakt på. Derfor er det ikke så avgjørende hva slags problem eller diagnose du måtte ha. Vi forsøker å stake ut en ny kurs ved å jobbe med det som er under overflaten. Mindre unnvikelse og lavere angst. Mindre selvsabotasje og nyoppdaget egenomsorg. Bedret kapasitet til å stå i følelsesmessig krevende situasjoner, og økt evne til å identifisere, oppleve, tåle og regulere følelser. Alt dette og mer til kommer naturlig opp som sentrale temaer i terapi.

Gjennom yrkeslivet har jeg høstet erfaringer fra flere behandlingssteder i den offentlige spesialisthelsetjenesten, og møtt mennesker med vidt forskjellige livssituasjoner, plager og diagnoser. Jeg har jobbet med barn, voksne, alvorlig psykisk syke samt veiledning av andre psykologer og helsepersonell. Jeg er utdannet ved Universitetet i Oslo og har fullført Advanced Training[1]  i ISTDP.

Her kan du lese Oddbjørn Fiskefjell sine blogginnlegg fra Favnebloggen

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne