Profilbilde av Kirsti Sunde Hansen

Kirsti Sunde Hansen

PSYKOLOGSPESIALIST

Om Kirsti Sunde Hansen

Jeg er psykologspesialist og daglig leder i Favne Psykologbistand.

Jeg bistår ledere og ledergrupper med utvikling av lederferdigheter og lederteam, utfordringer i arbeidsmiljø og konflikthåndtering. Jeg har lang erfaring med organisasjonsutvikling. Jeg arbeider med arbeidsmiljø- relaterte utfordringer og kan bistå i konflikt og konflikthåndtering. Jeg har også lang erfaring med undervisning og coaching innen arbeids- og organisasjonsrelaterte temaer for ledere og personalgrupper.

Jeg hjelper ledere og ledergrupper med implementering og implementeringsledelse slik at endringer blir bærekraftige for organisasjonen som helhet.

Jeg har fullført Executive Master of Management på BI i 2021. Jeg er psykologspesialist fra 2007 og har bred erfaring fra ulike deler av spesialsthelsetjenesten og fra privatpraksis. Jeg har jobbet klinisk med utredning og behandling av ulike psykiske lidelser og har blant annet videreutdanning i kognitiv terapi og traumebehandling som EMDR I.

Ta gjerne kontakt med meg dersom det er noe du lurer på innenfor Favnes arbeids- og organisasjonspsykologiske tjenester.

Her kan du lese Kirsti Sunde Hansen sine blogginnlegg fra Favnebloggen

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne