Katinka Sollie

PSYKOLOG

Om Katinka Sollie

Jeg er en varm og trygg psykolog og parterapeut med videreutdanning innen emosjonsfokusert individualterapi, emosjonsfokusert parterapi og EMDR. Jeg har lang erfaring fra både spesialisthelsetjenesten (både med barn, voksne og familier) og som privatpraktiserende psykolog.

Jeg har bred erfaring med behandling av angst, depresjon, livskriser, energiløshet, lav selvfølelse, relasjonelle vansker, samlivsvansker, traumer og stress. Jeg tilbyr individualterapi, parterapi, bufferkurs (kurs for par), foredrag på etterspørsel og foreldreveiledning. Jeg tilbyr også veiledning av andre fagpersoner.

Jeg er en nysgjerrig og engasjert terapeut som er interessert i å hjelpe deg/dere med det som oppleves utfordrende. Mine hovedinteresser omhandler arbeid med følelser, relasjoner, stress og livsbelastninger.

I møte med deg/dere er jeg opptatt av at vi samarbeider for å finne det du trenger for å ha det bra i ditt liv. Jeg jobber hovedsakelig emosjonsfokusert, men ønsker å tilpasse mine terapeutiske intervensjoner for at terapien best mulig skreddersys deg og dine behov.

Sammen vil vi prøve å finne nye mestringsstrategier, slik at det vonde blir mer håndterlig.

Det kan være vanskelig å ta steget å be om hjelp, og jeg er opptatt av å skape et trygt rom der vi sammen kan utforske vanskelige tanker og følelser. Å starte i terapi kan for noen være et stort steg. I møte med meg kan du forvente å bli møtt med varme, respekt, empati og genuinitet.

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne