Elvira Cooper

Elvira Cooper

PSYKOLOG

Om Elvira Cooper

Strever du med vansker som depresjon, angst eller negative tanker om deg selv? Hindrer dine vansker deg i å leve livet ditt slik du ønsker? Livet ditt kan føles strevsomt når du går i oppoverbakke.

Som psykolog ønsker jeg å hjelpe deg som strever med hvordan du har det i deg selv eller med de rundt deg. Jeg har arbeidet mye med mennesker med lav selvfølelse, ensomhet, angst og depresjon.

Min erfaring er at terapi kan være til god hjelp.

Det er helt vanlig å ha psykiske vansker, men mange synes det er vanskelig å være åpen om dem. «Hva om jeg blir avvist? Hva om mine problemer ikke er viktig nok?». Slike tanker gjør at mange holder vanskene sine for seg selv og blir alene med dem. Jeg har ofte møtt pasienter som er usikre på om de er «dårlige nok» til å gå til psykolog.

Det viktigste for at du skal søke hjelp er ikke at du er «dårlig nok», men at du har et ønske å få det bedre. Det første steget du tar mot bedring er å velge å bryte ut av ensomheten!

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen og er snart ferdig med en femårig spesialisering innen samfunns- og allmennpsykologi. Jeg jobber både med voksne, barn og ungdom. Jeg tilbyr tverrfaglig veiledning og har fullført psykologforeningens program i veiledning av andre yrkesgrupper.

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne