Profilbilde av Astrid Christensen

Astrid Christensen

PSYKOLOGSPESIALIST

Om Astrid Christensen

Å komme hit til en samtale med meg, gir deg mulighet til å tenke høyt rundt bekymringer, smertefulle tema, ensomhet, redsel og andre ubehag – i håp om å skape meningsfulle endringer i hverdagen. Du er velkommen hit enten du har det klart for deg hva du trenger, eller du kjenner at du trenger en forandring, men kjenner deg usikker på hva og hvordan.

I møte med deg som klient legger jeg vekt på å jobbe integrativt, hvilket innebærer at jeg gjør bruk av ulike metoder, avhengig av hva du trenger hjelp til. Jeg ser på terapi som en generell utviklingsprosess, og har tro på menneskers iboende muligheter for endring og utvikling. Sammen lager vi en plan og finner mål som gir mening for deg i din livssituasjon.

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo, er spesialist innenfor psykisk helse barn og unge og har videreutdanning i familieterapi. Jeg har bred klinisk erfaring fra arbeid med både barn, ungdom, familie og par. Videre har jeg holdt røykeavvenningskurs bla på oppdrag fra LHL (Landsforeningen for hjerte og lungesyke) og arbeidet med tema avhengighet.

Til daglig jobber jeg ved OsloMet Storbyuniversitet med undervisning i psykologi og forskning, i tillegg til denne praksisen ved Favne.

Medlem av Norsk Psykologforening (NPF).

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne