Profilbilde av Aksel Dahlback

Aksel Dahlback

PSYKOLOG

Om Aksel Dahlback

Sammen med det som betyr noe, dukker det ofte opp noe vanskelig. Så når vi forsøker å nå målene og verdiene våre kan vi oppleve at dette vanskelige kommer i veien og hindrer oss i å leve det livet vi ønsker. Her vil jeg som psykolog invitere deg inn til et samarbeid.

Et samarbeid der vi sammen kan utforske disse vanskelige situasjonene, tankene og følelsene. Arbeid vårt vil bestå av dine ønsker, slik at du kan rette oss mot dit du vil. Ofte betyr dette å gå gjennom det vanskelige sammen, slik at du kan gå ut i det fri. Jeg vil invitere deg til å få oversikt, romme og anerkjenne disse til tider vonde følelsene og tankene som på en eller annen måte låser ønskene og behovene dine.

Jeg har erfart, både med meg selv og med andre, at når vi får oversikt i oss selv kan vi endelig se de valgene som fører oss dit vi vil. Med andre ord; evnene har du allerede inne hos deg, det blir vår oppgave å hente de frem.

Jeg er utdannet psykolog ved det Syddanske universitet i Odense, og har i tillegg en master i organisasjonspsykologi og ledelse fra BI. Jeg har gjennom to år jobbet på Basal Eksponeringsterapi Seksjonen (BET) ved Blakstad sykehus. Jeg er også utdannet BET-terapeut, samt underviser i denne retningen.

Til daglig jobber jeg på DPS i Oslo og er representant i utdanningsutvalget for psykologer i OUS. Gjennom mitt arbeid som psykolog har jeg jobbet sammen med mennesker med angstlidelser, tvang, depresjon, spiseforstyrrelser, fobier og traumer.

Erfaringen min er både fra ungdoms, – og voksenpsykologi hvor jeg jobber både med kognitiv atferdsterapi og psykodynamisk terapi. Det betyr at jeg jobber med deg som et helt menneske hvor jeg blir nysgjerrig på hva som skjer hos deg når vanskelige tanker og følelser dukker opp. Slik kan vi finne det som hindrer deg i å komme hjem til deg selv.

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne