Profilbilde av Sigrid Huun

Sigrid Huun

PSYKOLOGSPESIALIST

Om Sigrid Huun

Jeg er spesialist i par- og familieterapi, og har jobbet med dette i over 20 år.

Jeg er utdannet ved universitetet i Oslo. I tillegg har jeg gjennomført toårig spesialistprogram for par og familie og toårig spesialistprogram i klinisk voksen. Jeg har også toårig etterutdanning i kognitiv terapi, toårig utdanning i gruppeterapi, samt en rekke kurs i ulke terapimetoder (som emosjonsfokusert-, metakognitiv- og  gestalt terapi).

Jeg har erfaring fra spesialisthelsetjenesten (både barn og voksne), fra privatpraksis og fra familievernkontor. Dette innebærer at jeg har jobbet mye med ulike typer utfordringer, – som kommunikasjonsproblemer, konflikt, utroskap, ny- familier, foreldresamarbeid, sorg, sykdom og generasjonstematikk.

Av annen erfaring har jeg drevet mestringsgrupper for overvektopererte, holdt en rekke kommunikasjons- og samlivskurs for par, jobbet med konfliktløsning i bedrifter og veiledet ulike grupper helsepersonell.

På Favne jobber jeg i hovedsak med alle typer relasjonstematikk. Mitt ønske er å hjelpe til med å finne fram til større gjensidig forståelse og nærhet.

Jeg tilbyr primært timer på ettermiddag og kveld, og tidvis i helger dersom dette er ønskelig.

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne