Vidar M. S. Husby

PSYKOLOGSPESIALIST

Om Vidar M. S. Husby

Jeg er psykologspesialist og medeier i Favne. Jeg er opptatt av veiledning av psykologer/ helsepersonell og psykologisk behandling.

Psykoterapi er hjelpsomt, det virker for de fleste som kommer i behandling. Men det har gjort inntrykk på meg å se hvordan andre ikke er like godt hjulpet, og utfordringene disse pasientene må leve med. Eksempler er tilstander vi ofte ser sammen med relasjonelle vansker; smertelidelser, sammensatte traumetilstander og tilbakevendende depressive symptomer, for å nevne noen. Til felles har disse at de kroppslige plagene som følger med er ganske omfattende.

Dette har opptatt min interesse, og er hovedmotivasjonen inn i Favne: Hvordan kan vi hjelpe flere og bedre? Dette spørsmålet har gjort meg opptatt av behandlingsformen Intensiv korttids dynamisk psykoterapi (ISTDP), og også av hvordan psykologer kan lære terapeutiske ferdigheter bedre, gjennom målbevisst trening (Deliberate Practice).

Mitt hovedmål som veileder er å hjelpe psykologen/ helsepersonellet med å trene effektivt på hjelpsomme psykoterapiferdigheter ved hjelp av målbevisst trening (Deliberate Practice). Dette jobber jeg med i mange land. Favne psykologbistand er også den eneste klinikken i Norge som kan tilby sertifisering i målbevisst trening.

Hvis du er interessert i å se min arbeidserfaring og hvilke kurs og utdanninger jeg har, så finner du min c.v. her.

Her kan du lese Vidar M. S. Husby sine blogginnlegg fra Favnebloggen

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne