MAREN FÆNN LARSSEN

Maren Fænn Larssen

PSYKOLOG

Om Maren Fænn Larssen- I permisjon

Jeg er utdannet psykolog ved Universitet i Oslo og har hovedsakelig klinisk erfaring fra spesialisthelsetjenesten hvor jeg har jobbet med mennesker med psykiske vansker av ulik alvorlighetsgrad.

Jeg har bred erfaring med å møte både voksne og unge voksne. Jeg er opptatt av å jobbe for å skape en trygg og god relasjon og å tilpasse behandlingstilnærmingen til ditt behov.
Jeg har blant annet erfaring med å jobbe med rusmisbruk, livsstilsendring, angst, depresjon, ufrivillig barnløshet, relasjonelle vansker, stress, lav selvfølelse og organisatorisk arbeid i form av håndtering av akutte kriser. Jeg har en særlig interesse for utredning, forebygging og behandling av utbrenthet, både hos enkeltindivider og opp mot bedrifter.
Videre er jeg opptatt av hvordan fysisk aktivitet og friluftsliv påvirker mental helse generelt og særlig hvordan utmattelsestilstander påvirkes.

Jeg har 1-årig videreutdanning i emosjonsfokusert terapi (EFT) gjennom Norsk Institutt for Emosjonsfokusert Terapi (NIEFT) og for tiden gjennomfører jeg et spesialiseringsløp i terapiformen ISTDP gjennom Norsk institutt for ISTDP.

Her kan du lese Maren Fænn Larssen sine blogginnlegg fra Favnebloggen

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne