Profilbilde av Zeinab Alhassan

Zeinab Alhassan

PSYKOLOGSPESIALIST

Om Zeinab Alhassan

Vi mennesker kan streve med å forstå våre egne følelser og reaksjoner. Det er meningsfullt å ha tilgang på et spekter av følelser, og forstå hva disse følelsene forsøker å fortelle oss. Når dette blir for vanskelig over tid kan man kanskje oppleve seg overveldet, engstelig eller nedfor. Man kan kanskje kjenne på lite vitalitet, føle seg sårbar, eller være i en krise. Andre kan føle på at lav selvfølelse hindrer dem i å leve livet sitt slik de egentlig ønsker. Noen strever i sine relasjoner, andre igjen har det vondt uten at det er særlig synlig for andre. Det kan hjelpe å sette ord på disse følelsene, reaksjonene og opplevelsene sammen med terapeuten, og på denne måten samarbeide om et mål om økt livskvalitet og vitalitet.

Jeg tilbyr også terapi for par som ønsker å få det bedre i forholdet sitt. Noen par kan streve med kommunikasjonen, eller gjenta fastlåste mønstre uten å vite hvordan bryte ut av disse. Ulike faser i livet kan være en påkjenning for parforholdet. Forventninger til den andre, og ulike behov for nærhet eller egentid kan skape grobunn for konflikter. I parterapien forsøker jeg å forstå både paret og individene i paret.

Jeg er opptatt av alliansen i terapirommet, og at paret eller personen som kommer til terapirommet skal føle seg trygg og forstått.

Jeg er psykologspesialist innen klinisk voksenpsykologi og utdannet ved Universitet i Oslo i 2011. Jeg har EMDR trinn 1 og 2. Jeg er under utdanning innen intensiv psykodynamisk korttidsterapi (ISTDP).

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne