Profilbilde Ylva Linde

Ylva Linde

PSYKOLOGSPESIALIST

Om Ylva Linde

Vi har alle behov for å ha kontakt med en annen som ser, forstår og tåler den vi er, og de aller fleste har erfaringer med det motsatte. Når vi trenger trøst og ikke får det, gjør det vondt. Skjer dette ofte eller over lang tid, skaper det smerte og konflikt i oss.
Å gå med en uforståelig tristhet, være redd uten å forstå hvorfor, bli fort sint på andre eller kjenne at du hele tiden må anstrenge deg for å føle at du er god nok, er alle eksempler på grunner til å oppsøke terapi. Ofte handler terapi om å finne ut hvorfor det gjør vondt, akseptere det som viktig, og finne måter å møte det vonde slik at livet kjennes mer håndterlig.

Det er mitt ansvar at samtalene med meg oppleves gode, trygge og er til hjelp for deg. Sammen kan vi finne ut hva du trenger for å ha det bedre med deg selv og med de som er viktige for deg.

Jeg er utdannet psykolog ved Universitet i Oslo, og er psykologspesialist med fordypning i behandling av barn og unge. Jeg har erfaring fra spesialisthelsetjeneste og helsetilbud for barn, unge og familier i kommunen. Jeg har lang erfaring med terapi, utredninger og vurderinger av barn og ungdom, og er trygg på å veilede foreldre som kjenner at de trenger støtte i oppgaven som forelder. Jeg er under videreutdanning i emosjonsfokusert terapi for voksne (EFT), og er sertifisert i foreldreveiledningsprogrammene Circle of Security og Tuning Into Kids. Jeg er særlig interessert i jobbe for at du som forelder skal kjenne deg god i å hjelpe ditt eget barn, i spekteret fra foreldreveiledning med opplæring og råd, og helt over til at vi som foreldre kan komme i kontakt med behov som gjør at vi selv begynner i terapi.

Jeg tilbyr

Foreldreveiledning og familiesamtaler
-Konsultasjon om hvor barnet ditt kan få god hjelp når det er nødvendig
-Vurdering av symptomer og alvorlighetsgrad hos barn og ungdom
Individualterapi til voksne
-Veiledning til psykologer og andre yrkesgrupper som jobber med barn og unge

Du er varmt velkommen!

Her kan du lese Ylva Linde sine blogginnlegg fra Favnebloggen

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne