TONJE ERIKSEN HINTZE

Tonje Eriksen Hintze

PSYKOLOGSPESIALIST

Om Tonje Eriksen Hintze

Ønsker du noen utenforstående å snakke med for å forstå deg selv bedre eller få hjelp med noe som er strevsomt? Eller er du en mamma eller pappa som ønsker innspill til hvordan forstå og møte barnet ditt?

Jeg er psykologspesialist og har arbeidet tyve år i spesialisthelsetjenesten med barn, ungdom og foreldre. Jeg har jobbet mye med barn og ungdom som har det vanskelig og ønsker hjelp til å sortere tanker og følelser. Noen kan stå i en krise eller ha opplevd noe skremmende, andre kan mistrives eller kjenne seg ensomme. Jeg kan møte barn og ungdom individuelt, ha foreldresamtaler eller familiesamtaler. Sammen kan vi tenke omkring vanskene og finne ut av hva som er et godt tilbud for akkurat dere.

Jeg er opptatt av foreldrerollen og hvordan den både endrer seg og holder seg stabil i barnets overgang fra barn til ungdom. Hvordan gjøre seg relevant for ungdommen? Hvordan tone seg inn på deres indre liv uten å være invaderende og uten å bli med på deres raske skifter i humør og aktivitet?

Jeg har jobbet mye med barn og foreldre i fosterhjem. Jeg har kompetanse på traumebehandling som EMDR, Smart terapi, leketerapi og familierettet behandling. Jeg har erfaring og kunnskap om når det vil være nyttig med videre henvisning for utredning av nevrovansker eller andre komplekse tilstandsbilder.

Til daglig jobber jeg ved BUP Syd i Oslo.

Jeg er medlem av Norsk Psykologforening.

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne