Pål Espen Olsen

Pål Espen Olsen

PSYKOLOGSPESIALIST

Om Pål Espen Olsen

Det kan være krevende og skummelt å ta kontakt med en terapeut. Sammen med deg vil jeg gjøre så godt jeg kan for å skape et rom, et samarbeidsklima, som i størst mulig grad er preget av trygghet og åpenhet. Varme, nysgjerrighet, aksept og empati er noen av ingrediensene jeg prøver å tilføre samarbeidet vårt. Forhåpentligvis klarer du og jeg å bygge en relasjon hvor du kan være mest mulig av deg selv – uten skam og angst. Hvor sår kan heles. Hvor motivasjon og retning kan (gjen)oppdages. Hvor du definerer dine vansker og mål, og vi sammen jobber mot dem.

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo (2011) og University of Edinburgh. Arbeidserfaring spenner over varierte områder: Offentlig psykisk helsevern, Tverrfaglig Spesialisert Rusbehandling, privat praksis, samt undervisning og veiledning av helsepersonell. Gjennom variert erfaring har jeg opparbeidet god kompetanse på angst, depresjon, personlighetsvansker, traumer, skam og selvfølelsesproblemer og mye mer.

Jeg har en spesialisering i psykoterapi, med fordypning i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP), fra Norsk Institutt for ISTDP. Jeg har videre gjennomført en to-årig fordypningsutdanning i ISTDP med Dr. Patricia Coughlin. Våren 2021 begynner jeg en utdanning i Accelerated Experiential Dynamic Therapy (AEDP), som er en videreutvikling av ISTDP og andre psykodynamiske korttidsterapier.

Pål Espen tilbyr terapi på engelsk og norsk

Her kan du lese Pål Espen Olsen sine blogginnlegg fra Favnebloggen

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under
Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?
Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne