Kaja Betin

PSYKOLOG

Om Kaja Betin

Jeg er psykolog og parterapeut, med over ti års erfaring. Jeg har gjennomført videreutdanning i emosjonsfokusert parterapi og kognitiv atferdsterapi, og holder for tiden på med en treårig fordypning i emosjonsfokusert individualterapi

Jeg har hatt privat praksis i åtte år, men de siste årene har jeg hovedsakelig jobbet med implementeringsledelse i offentlig psykisk helsevern for voksne. Jeg sitter også som styreleder i Psykologenes forening for digital helse (DigPsyk), en faglig interesseforening under Norsk psykologforening. Jeg har skrevet boken Trygge digitale terapeuter: En guide til digital psykoterapi, som ble gitt ut våren 2022.

Jeg gjennomførte kurslederkurs i Bufferkurs for par i 2013, og har holdt kurs jevnlig over flere år. I 2018 overtok jeg eierskapet til Bufferkurset, og har siden dette utdannet kursledere samt hatt ansvar for kursets innhold. Jeg driver også nettsiden www.bufferkurs.no.

Her ved Favne tilbyr jeg par- og individualterapi mandager på dagtid, samt Bufferkurs for par i oppsatte helger. På kurs og i terapi hos meg kan dere forvente å bli møtt med respekt og en genuin interesse for å hjelpe akkurat deg/dere. Jeg har stor tro på nytten av å gi par og enkeltpersoner hjelp, kunnskap og verktøy som kan bidra til at de får det bedre.

Her kan du lese Kaja Betin sine blogginnlegg fra Favnebloggen

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne