INGER ELLINGSEN

Inger Ellingsen

PSYKOLOGSPESIALIST

Om Inger Ellingsen

Er arbeidshverdagen din preget av at du sjelden eller aldri kommer i mål. Eller er kanskje dette slik du opplever livet ditt. Og dette kan skyldes at du har lett for å utsette oppgaver, eller unngå de vanskelige samtalene – men ende med å gå tenke på at du skulle gjort det. Mange kan kjenne seg igjen i dette, og kritisere seg selv for å gjøre det. Og det kan kjennes ut som at man er fanget i det.

I terapirommet vil vi fokusere på de tingene som hemmer deg, og som kan være bidra til slitenhet. Vi vurderer sammen opphavet til de plagene du måtte oppleve. Noen ganger kan årsaken til atferden din handle om mer inngripende opplevelser tidligere i livet, og det kan kjennes som at du går på autopilot. I slike tilfeller kan behovet for å jobbe mer intensivt eller dyptgående med disse utfordringene melde seg. Jeg jobber etter en tilnærming som egner seg godt for slike utfordringer.

Jeg jobber med arbeidsrettet behandling, og kan være til hjelp om man har reaksjoner på høy arbeidsbelastning, trakassering på jobb, ulykker eller man kjenner seg utbrent. Jeg har et bredt perspektiv og interesserer meg for andre faktorer som kan ha innflytelse, som hvordan man behandler seg selv, vansker med grensetting fysisk trening, kosthold og generell livsstil. Jeg har også en interesse for organisatorisk arbeid, og har jobbet med akutt krisehåndtering, konflikthåndtering og undervisning i psykologisk førstehjelp. I tillegg også undervisning og veiledning av helsepersonell.

Jeg er utdannet psykolog, var ferdigutdannet i 2012 og jeg har en bred klinisk erfaring fra spesialisthelsetjenesten og fra privat praksis. Jeg har fullført femårig terapiutdanning innenfor intensiv psykodynamisk korttidsterapi (ISTDP) ved institutt for ISTDP.

Her kan du lese Inger Ellingsen sine blogginnlegg fra Favnebloggen

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne