Hanna-Emilie

Hanna Emilie Kværner

PSYKOLOG

Om Hanna Emilie Kværner

Hvis du vurderer å gå i terapi er det mest sannsynlig fordi du ønsker en endring. For mange vil dette kunne skje ved at du blir bedre kjent med deg selv, dine utfordringer og styrker. Da er det lettere å vite hvilke muligheter du har og lage en plan for hvordan du skal få det bedre. For andre vil det være nok å kunne få snakke om det som er vanskelig og møte en person som tåler deg og dine følelser.

Jeg vet mye om hvordan mennesker fungerer og hva som gjør at vi har det godt og ønsker å bruke denne kunnskapen til å hjelpe deg.

Som terapeut har jeg to tilnærminger. Den første er indirekte. Jeg styrer fokus for samtalen gjennom spørsmål, refleksjoner og å følge dine behov. Den andre er mer direkte. Jeg kan gi tilbakemeldinger, forklaringsmodeller, øvelser og strategier for å håndtere dine utfordringer. I tillegg er jeg alltid åpen for å drøfte hva vi skal ha fokus på og hva som er mest nyttig for deg.

Jeg er utdannet psykolog ved NTNU i Trondheim, har jobbet med et bredt spekter av psykiske lidelser hos voksne og går spesialisering gjennom Institutt for Aktiv Psykoterapi (IAP). Jeg har spesiell interesse for eksistensielle tema, livskriser og psykiske plager i svangerskap- og barseltid. Jeg er medlem av norsk psykologforening

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne