Profilbilde Gina Caspersen

Gina Caspersen

PSYKOLOG

Om Gina Caspersen

Jeg er psykolog og er utdannet ved Aarhus Universitet. Jeg har bred klinisk erfaring, hovedsakelig fra spesialisthelsetjenesten, og arbeider med barn, ungdom og deres familier. Jeg tilbyr individual- og familiesamtaler, samt veiledning på systemnivå, blant annet foreldre/foresatte, skole og barnevern. I tillegg har jeg erfaring med gruppeterapi og har jobbet mye med mennesker med minoritetsbakgrunn.

Jeg jobber både med mennesker som har lettere psykiske plager og mer sammensatt problematikk.
Da det for mange kan være vanskelig å oppsøke en psykolog, er jeg opptatt av å skape en god relasjon til den/de jeg jobber med. Ofte handler terapi om å bearbeide et emosjonelt problem som påvirker ens fungering i hverdagen. Vonde opplevelser og utfordrende relasjoner kan virke både utløsende og opprettholdende på slike følelser. Ved å skape et trygt rom kan vi sammen finne ut hva du trenger for å ha det bedre med deg selv og med de som er viktige for deg.

Jeg jobber ut fra en integrativ tilnærming, og bruker elementer fra ulike terapeutiske metoder tilpasset den enkelte. Jeg har kompetanse innenfor behandling av depresjon, angst, stress, spiseforstyrrelser, traumer og relasjonsvansker. Jeg er sertifisert terapeut i Traumefokusert kognitiv atferdsterapi (TF-CBT), og har jobbet mye med Familiefokusert Terapi (FBT) innenfor spiseforstyrrelser. For tiden gjennomfører jeg et spesialiseringsforløp i klinisk barn- og ungdomspsykologi ved Norsk Psykologforening, blant annet med modul innenfor emosjonsfokusert ferdighetstrening (EFST).

Jeg er tilknyttet Favne på deltid og tar i mot pasienter dagtid, annenhver onsdag.

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne