Eirik Paulsberg

Eirik Paulsberg

PSYKOLOG

Om Eirik Paulsberg

Vi mennesker er forskjellige. Når du velger å benytte deg av meg som psykolog er det viktig at vi finner ut hva nettopp du trenger. Vi samarbeider og lager en skreddersøm for akkurat dine behov. Sammen jobber vi for at du skal frigjøre potensialet i ditt liv. For at du skal få best utbytte finner vi en balanse mellom å kikke innover og utover, mellom ord og handling. Jeg er opptatt av hvordan en aktiv, fremoverlent holdning skaper et liv fylt med mening. Ved å identifisere muligheter for positiv utvikling kan du ta aktive valg og styre livet ditt i riktig retning.

Jeg arbeider mye med veiledning av team ved ulike arbeidsplasser. Fokuset mitt er å fremme et trygt, sunt og fokusert arbeidsmiljø. For at et team skal kunne samarbeide og prestere optimalt må den enkelte føle seg inkludert og verdifull. Ved bruk av psykologfaglig kunnskap kan teamet bli tryggere, triveligere og mer effektive.

Jeg er utdannet ved Universitetet i Bergen og har fullført en videreutdannelse ved Norsk Institutt for karakteranalyse.

Som psykolog har jeg erfaring med et bredt spekter av oppgaver. Jeg har jobbet med veiledning av team ved ulike arbeidsplasser, individual-, par- og gruppeterapi samt kurs og foredragsvirksomhet.

Jeg brenner for formidling av psykologfaglig kunnskap og hvordan psykologi kan hjelpe oss å få bedre liv.

Her kan du lese Eirik Paulsberg sine blogginnlegg fra Favnebloggen

Bla deg igjennom våre andre psykologer i listen under

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre psykologer eller bestille en time?

Fyll i vårt kontaktsema under
    Meld meg på nyhetsbrev fra Favne