Våre smittevernstiltak mot korona

parterapi

Smittevern

På grunn av offentlige anbefalinger og retningslinjer vedrørende Koronaviruset har vi i Favne iverksett en rekke tiltak internt for å bidra til minimering av smitte, både for våre ansatte, klienter/samarbeidspartnere og samfunnet for øvrig.

Videokonsultasjoner

Vårt aller viktigste tiltak er at vi nå tilbyr videokonsultasjoner i en periode fremover – i første omgang ut mars. Vi følger situasjonen nøye fremover nå og vil fortløpende vurdere når det kan bli forsvarlig med ansikt-til-ansikt-konsultasjoner på kontoret vårt igjen. Vi kommer til følge råd, anbefalinger og retningslinjer fra offentlige myndigheter i denne vurderingen.

Personer som nå går i samtaler hos oss vil bli hjulpet av sin psykolog med overgang, oppkobling og gjennomføring av videokonsultasjoner. Nye personer som ønsker time hos oss vil motta info om oppkobling og gjennomføring av videokonsultasjoner i det man avtaler time for førstegangssamtale.

Ønsker du samtale med en av våre psykologer på nett? Kontakt oss i dag!

I en periode fremover tilbyr kun konsultasjoner over video med våre psykologer, av hensyn til smittevern under koronapandemien.
Meld meg på nyhetsbrev fra FavneMeld meg på nyhetsbrev fra Favne

 

Vi bruker en enkel og sikker plattform for å gjennomføre videokonsultajoner: https://favne.confrere.com. Ingen programvare trenger å lastes ned. Alt en trenger er en mobil, nettbrett eller PC som er koblet opp til wifi eller mobilnett. Se infoark under med mer info om oppkobling og gjennomføring av videokonsultajoner hos oss.

Vi har fått gode tilbakemeldinger både fra kolleger og klienter så langt ved bruk av video som en midlertidig erstatning for ansikt-til-ansikt konsultasjoner. Psykologen du får/har timeavtale med vil være tilgjengelig 5 minutter før timeavtalen din slik at du kan ringe dersom du strever med å få koblet deg opp.

Vi tilbyr videokonsultasjoner for:

Dersom du har spørsmål om videokonsultasjoner eller ønsker å bestille time, ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaene våre eller send en mail til favne@favne.no. Vi svarer så raskt vi kan!

Opphevelse av avlysningsfrist

Vi har full forståelse at situasjonen for den enkelte nå kan endre seg nokså brått, og at man da kanskje ikke har anledning til å prioritere timeavtalen hos oss. Derfor opphever vi vår vanlige avlysningsfrist på 48 timer før timeavtalen. Vi oppfordrer alle som må avlyse timeavtale til å gi oss beskjed så tidlig som mulig før timeavtalen, slik at vi kan omdisponere tiden vår og tilby våre tjenester til de som for eksempel venter på tilbud om timeavtale hos oss.

Oppdateringer

Vi oppdaterer denne siden om smittevernstiltak i Favne fortløpende ved eventuelle endringer i situasjonen med Koronaviruset. Har du spørsmål knyttet til våre smittevernstiltak, bruk gjerne kontaktskjemaet eller epost favne@favne.no til ta kontakt med oss.