Våre smittevernstiltak mot korona

parterapi

Smittevern

På grunn av offentlige anbefalinger og retningslinjer vedrørende Koronaviruset har vi i Favne iverksett en rekke tiltak internt for å bidra til minimering av smitte, både for våre ansatte, klienter/samarbeidspartnere og samfunnet for øvrig.

Vi gjennomfører blant annet videokonsultasjoner for de som ønsker det.

Ønsker du samtale med en av våre psykologer? Kontakt oss i dag!

Vi tilbyr også konsultasjoner over video med våre psykologer

  Meld meg på nyhetsbrev fra Favne
   Meld meg på nyhetsbrev fra Favne

   Smittevernstiltak på kontoret vårt fra og med 3.12.2021

   Her følger en liste over smittervernstiltak som er gjeldende fra 3/12-2021

   • Bruk munnbind i fellesarealer
   • Ikke møt opp på kontoret hvis symptomer på forkjølelse/influensa/covid-19. Du kan enten flytte på timen eller be om å gjennomføre den på video.
   • Ikke møt opp på kontoret dersom i karantene, enten pga nærkontaktsmitte eller utenlandsreise
   • Vask hendene dine på toalettet vårt i gangen før du går inn i kontorlokalet. Det står også desinfisering fremme på toalettet og i lokalene våre.
   • Ikke håndhils eller klem psykologen din. Hold minimum 2 meters avstand.
   • Du og psykologen din må sitte litt lenger unna hverandre enn det du er vant med. Minimum 2 meter.
   • Vi ber alle møte presist til sine timeavtaler slik at det ikke blir mange på venterommet vårt.
   • Dersom du ønsker noe å drikke ila timeavtaler, ser vi helst at du tar med dette på egen flaske eller kopp. 

   La oss alle være gode på følge disse smittervernstiltakene, så bidrar vi til å holde viruspredningen nede og beskytte hverandre og helsevesenet vårt!

   – hjertelig velkommen skal alle være!

   Videokonsultasjoner

   Vårt aller viktigste tiltak er at vi nå tilbyr videokonsultasjoner som et alternativ til å måte opp til timer på kontoret vårt.

   Vi bruker en enkel og sikker plattform for å gjennomføre videokonsultajoner: https://favne.confrere.com. Ingen programvare trenger å lastes ned. Alt en trenger er en mobil, nettbrett eller PC som er koblet opp til wifi eller mobilnett. Psykologen din gir deg info og bistår med oppkobling og gjennomføring av videokonsultasjon.

   Vi har fått gode tilbakemeldinger både fra kolleger og klienter så langt ved bruk av video som en midlertidig erstatning for ansikt-til-ansikt konsultasjoner. Psykologen du får/har timeavtale med vil være tilgjengelig 5 minutter før timeavtalen din slik at du kan ringe dersom du strever med å få koblet deg opp.

   Vi tilbyr videokonsultasjoner for:

   Dersom du har spørsmål om videokonsultasjoner eller ønsker å bestille time, ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaene våre eller send en mail til favne@favne.no. Vi svarer så raskt vi kan!

   Særlige vilkår og unntak vedrørende avbestillingsfrist ved symptomer på forkjølelse/influensa/covid-19.

   Dersom du har symptomer på forkjølelse/influensa/covid-19 skal du ikke møte opp til timeavtale på kontoret vårt.

   Avbestillinger og endringer, uavhengig av årsak, må skje innen 48 timer før avtalen for å unngå å bli fakturert for timeavtalen. Dersom du ikke rekker å avbestille før fristen, og avbestillingen skyldes nyoppståtte symptomer på forkjølelse/influensa/covid-19 og/eller karantene, gjelder følgende:

   • Du få tilbud om å gjennomføre timeavtalen som videokonsultasjon. Dette som smittevernstiltak og et unntak for å bli fakturert for timen. Takker du nei til dette så vil vi måtte fakturere for timeavtalen.
   • Dersom timen din i utgangspunktet var avtalt som videokonsultasjon, og du avlyser senere enn 48-timers-fristen, så vil vi måtte fakturere for timeavtalen – uavhengig av årsak.

   Avbestillinger må skje enten via telefon/sms eller e-post direkte til psykologen du går hos. Telefonnummer og epostadresse til psykologen du går hos finner du her: våre psykologer

   Oppdateringer

   Vi oppdaterer denne siden om smittevernstiltak i Favne fortløpende ved eventuelle endringer i situasjonen med Koronaviruset. Har du spørsmål knyttet til våre smittevernstiltak, bruk gjerne kontaktskjemaet eller epost favne@favne.no til ta kontakt med oss.