Våre smittevernstiltak mot korona

parterapi

Smittevern

På grunn av offentlige anbefalinger og retningslinjer vedrørende Koronaviruset har vi i Favne iverksett en rekke tiltak internt for å bidra til minimering av smitte, både for våre ansatte, klienter/samarbeidspartnere og samfunnet for øvrig. Vi gjennomfører blant annet videokonsultasjoner for de som ønsker det.

Fra og med 20. april åpnet vi opp for konsultasjoner på kontoret vårt igjen! Helsemyndighetene har gått ut og åpnet for dette, så lenge gode smittevernstiltak kan gjennomføres på kontoret, noe vi nå har tilrettelagt for.

Ønsker du samtale med en av våre psykologer? Kontakt oss i dag!

Vi tilbyr også konsultasjoner over video med våre psykologer
Meld meg på nyhetsbrev fra FavneMeld meg på nyhetsbrev fra Favne

Smittevernstiltak på kontoret vårt fra og med 20. april

Her følger en liste over smittervernstiltak når vi åpner opp for konsultasjoner på kontoret vårt igjen 20. april:

  • Har du symptomer på influensa/forkjølelse, ikke møt opp til timen på kontoret vårt. Du kan enten flytte på timen eller be om å gjennomføre den på video.
  • Har du vært i utlandet (inkl. Sverige) mindre enn 3 uker siden, ikke møt opp til timen på kontoret vårt. Du kan enten flytte på timen eller be om å gjennomføre den på video.
  • Vi ber alle møte presist til sine timeavtaler slik at det ikke blir mange på venterommet vårt. 
  • Dersom du ønsker noe å drikke ila timeavtaler, ser vi helst at du tar med dette på egen flaske eller kopp. 
  • Vask hendene dine på toalettet vårt i gangen før du går inn i kontorlokalet. Det står også desinfisering fremme på toalettet og i lokalene våre.
  • Ikke håndhils eller klem psykologen din. Hold minimum 2 meters avstand.
  • Du og psykologen din må sitte litt lenger unna hverandre enn det du er vant med. Minimum 2 meter.

La oss alle være gode på følge disse smittervernstiltakene, så bidrar vi til å holde viruspredningen nede og beskytte hverandre og helsevesenet vårt!

Vi ser skikkelig frem til å kunne ta mot folk på kontoret vårt igjen – hjertelig velkommen skal alle være!

Videokonsultasjoner

Vårt aller viktigste tiltak er at vi nå tilbyr videokonsultasjoner som et alternativ til å måte opp til timer på kontoret vårt.

Vi bruker en enkel og sikker plattform for å gjennomføre videokonsultajoner: https://favne.confrere.com. Ingen programvare trenger å lastes ned. Alt en trenger er en mobil, nettbrett eller PC som er koblet opp til wifi eller mobilnett. Psykologen din gir deg info og bistår med oppkobling og gjennomføring av videokonsultasjon.

Vi har fått gode tilbakemeldinger både fra kolleger og klienter så langt ved bruk av video som en midlertidig erstatning for ansikt-til-ansikt konsultasjoner. Psykologen du får/har timeavtale med vil være tilgjengelig 5 minutter før timeavtalen din slik at du kan ringe dersom du strever med å få koblet deg opp.

Vi tilbyr videokonsultasjoner for:

Dersom du har spørsmål om videokonsultasjoner eller ønsker å bestille time, ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaene våre eller send en mail til favne@favne.no. Vi svarer så raskt vi kan!

Opphevelse av avlysningsfrist ved symptomer på forkjølelse/influensa/covid-19.

Dersom du har symptomer på forkjølelse/influensa/covid-19 ønsker vi at du ikke møter opp til timeavtale på kontoret vårt. Vi opphever inntil videre vår vanlige avlysningsfrist på 48 timer før timeavtalen, slik at terskelen for å avlyse timer ved symptomer skal være lav for den enkelte. Vi oppfordrer allikevel alle som må avlyse timeavtalen til å gi oss beskjed så tidlig som mulig før timeavtalen, slik at vi kan omdisponere tiden vår og tilby våre tjenester til de som for eksempel venter på tilbud om timeavtale hos oss. Det er også mulig å gjennomføre timeavtalen via oppkobling på video med din psykolog, dersom formen tilsier det.

Oppdateringer

Vi oppdaterer denne siden om smittevernstiltak i Favne fortløpende ved eventuelle endringer i situasjonen med Koronaviruset. Har du spørsmål knyttet til våre smittevernstiltak, bruk gjerne kontaktskjemaet eller epost favne@favne.no til ta kontakt med oss.