mestringskurs

Kom i gang med Deliberate Practice!

mestringskurs 300 x200

Kom i gang med Deliberate Practice!

Workshop med Alexandre Vaz 6. mars 2020!

Kjære kollegaer,

Favne har gleden av å invitere til workshop og kurs i Deliberate Practice med Alexandre Vaz i Oslo 06.03.2019. Ambisjonen for workshop´en er at flere skal bli kjent med – og hjelp til å komme i gang med – Deliberate Practice.

Lær en ny måte å bli en bedre terapeut på. Musikere, kirurger, idrettsutøvere, og sjakkmestre benytter alle målbevisst trening (deliberate practice) for å oppnå ekspertise. Kan vi vi lære av dem og anvende deres strategier på vårt felt? Ja, det tror vi.

Stagnering vs. videreutvikling

Vi har systematisk brukt deliberate practice det siste året. Vår erfaring så langt er at deliberate practice har blåst liv i stagnerte terapiprosesser, og drevet terapeutenes faglige utvikling videre. Ikke bare teoretisk, men på et ferdighetsnivå. Vår erfaring så langt er at vi oppnår en læring ved hjelp av denne metoden, som vi ikke har oppnådd i veiledning og kurs tidligere.

En introduksjon

Psykoterapifeltet trenger nye hjelpemidler til terapeuter og pasienter. Vi mener at deliberate practice er et slikt, som dere kjære kollegaer kan ha stor glede og nytte av. Deliberate practice er en måte å oppøve terapeutens ferdigheter og kapasitet på. Det kan brukes uavhengig av terapimodell. Vi har lyst til å dele dette med kollegaer i Norge, og har derfor invitert Alexandre Vaz til å sette oss inn i temaet.

Praktisk hjelp til å komme i gang

Dette er et kurs i Deliberate Practice og en workshop som kommer til å ha et meget praktisk preg. Målet vårt med arrangementet er at du skal bli kjent med deliberate practice, og få idéer om hvordan du selv kan komme i gang. Ambisjonen vår er at du skal sitte igjen med både forståelse og opplevelse av hva deliberate practice er. Vi skal se på øvelser for ferdighetsbygging, men også for utvikling av terapeutens emosjonelle kapasitet.

Tid, sted, pris og påmelding

Tid: 6. mars 2020.

Sted: Favne Psykologbistand (på loftet), Universitetsgata 14.

Pris: 3200,-.

Godkjent av Norsk Psykologforening som 8 timers vedlikeholdsaktivitet.

Vi lover læring. Og at det blir gøy. Åpent for påmelding. Bruk enten kontaktskjema eller send post til vidar@favne.no.

Begrenset antall plasser. Meld deg på! Velkommen!

Last ned invitasjon og kursbeskrivelse i pdf her: Invitasjon Deliberate Practice Favne Psykologbistand 06.03.20

Ja takk! Jeg vil melde meg på dette kurset!

Om Alexandre Vaz

Alexandre Vaz er klinisk psykolog, lærer og psykoterapiforsker ved ISPA-University Institute i Lisboa, Portugal. Han er medredaktør (med Tony Rousmaniere og Rodney K. Goodyear) i American Psychological Association sin bokserie “The Essentials of Deliberate Practice” (APA Press). Han er direktør for webinar-serien til Society for Psychotherapy Research (SPR), medlem av Forsknings- og medlemskapskomiteene i Society for the Exploration of Psychotherapy Integration (SEPI), redaktør for SEPIs “The Integrative Therapist” nyhetsbrev, og programassistent for SEPIs internasjonale konferanser. Dr. Vaz er også grunnlegger av Psychotherapy Expert Talks, en anerkjent intervjuserie med utmerkede terapeuter og forskere; og forfatter av den tredje utgaven av Handbook of Psychotherapy Integration (Norcross & Goldfried; Oxford Press).

Profilbilde av Alexandre Vaz

Se og hør Vaz fortelle om DP og workshop´en her!

Mer info om Deliberate Practice

For mer informasjon om hva Deliberate Practice er for noe, se gjerne vår nettside om Deliberate Practice og vår video med Tony Rousmaniere hvor han forteller om denne læringsmetoden.

Profilbilde av psykologspesialist Vidar Husby

Psykologspesialist/faglig leder for klinikk

Vidar M.S. Husby 

Tlf. 952 34 375

Epost: vidar@favne.no