mestringskurs

Kom i gang med Deliberate Practice!

mestringskurs 300 x200

Kom i gang med Deliberate Practice!

Obs! Oppsatt kurs 5. april 2019 dessverre avlyst.

Kjære kollegaer,

Favne hadde gleden av å invitere til Deliberate-practice-workshop med Tony Rousmaniere i Oslo 05.04.2019. Ambisjonen for workshop´en var at flere skal bli kjent med – og hjelp til å komme i gang med – Deliberate Practice.

Det er leit å meddele at Dr. Tony Rousmaniere har sett seg nødt til å avlyse workshop’en Favne var i ferd med å arrangere i Oslo i april 2019. Han har bestemt seg for å redusere antall reisedøgn i 2019 ved å kutte sine internasjonale reiser. Han hilser og beklager så mye for dette.  Vi i Favne beklager det også – vi hadde virkelig sett fram til å få Rousmaniere hit for å fortelle om – og demonstrere – deliberate practice for norske psykologer og psykiatere.

Vi har veldig fine erfaringer med denne formen for faglig videreutvikling og veiledning, og gledet oss stort til å dele det med flere. Vi har et håp om å kunne booke Tony Rousmaniere til en en ny dato, men for 2019 må vi dessverre avlyse. Alle påmeldte vil informeres om dette pr. e-post og alle innbetalte kursavgifter vil refunderes i sin helhet.

Vårt arbeid med deliberate practice fortsetter som om ingenting har skjedd. Vi fortsetter å undervise, veilede, skrive om, og ikke minst trene på ferdigheter og kapasitet gjennom deliberate practice. Vi har en veiledningsgruppe for psykologer gående, og vi planlegger oppstart av en veiledningsgruppe til meg ukentlige treff på Favnes klinikk fra medio januar 2019. Man kan få mer info/søke plass i denne ved å sende mail til vidar@favne.no.

Om kurset

Musikere, seilere, kirurger, idrettsutøvere, og sjakkmestere benytter alle målbevisst trening (deliberate practice) for å oppnå ekspertise. Kan vi vi lære av dem og anvende deres strategier på vårt felt?
Denne workshop`en fokuserer på hvordan vi kan bruke Deliberate Practice for å øke ferdighetsbygging i psykoterapi og i veiledning.

Vi skal i løpet av dagen både ha forelesning, gruppediskusjon, rollespilløvelser/demonstrasjon og veiledning. Målet med dette er at du skal bli kjent med deliberate practice, og få noen idéer om hvordan du selv kan komme i gang med det.

Forelesningen vil handle om bakgrunnen for deliberate practice i psykoterapi.
Dr. Tony Rousmaniere vil vise deg hvordan du i praksis kan prøve ut øvelsene han har laget, men også hjelpe deg med å eksperimentere fram din egen DP-rutine. Du kan også høre om hvordan DP kan brukes i veiledning. Vi skal se på øvelser for ferdighetsbygging, men også for utvikling av terapeutens emosjonelle kapasitet.

Ja takk! Jeg vil melde meg på dette kurset!

Om Tony Rousmaniere

Dr. Tony Rousmaniere (Ph.D., klinisk psykolog) er forfatteren av Deliberate Practice for Psychotherapists (Routledge Press) og det redigerte volumet The Cycle of Excellence: Training, Supervision, and Deliberate Practice (Redigert av Tony Rousmaniere, Rod Goodye ar, Scott Miller og Bruce wampold; Wiley).

Dr. Rousmaniere er tilknyttet klinisk fakultet ved University of Washington i Seattle, der han også har en privat praksis. Hans forskningsfokus er klinisk veiledning og trening. Han hjelper terapeuter verden rundt om i verden med ferdighetsutvikling, for eksempel i Australia, Asia, India, England, Europa og USA.

Mer om Dr. Rousmaniere finner du på www.drtonyr.com og www.dpfortherapists.com.

Bilde av Tony Rousmaniere og hans bok

Tid:

5 April 2019

Sted:

Oslo (adresse fastsettes nærmere)

Program Del 1

08:30: Registrering
09:00: Har du også ikke-responderende pasienter? Bakgrunnen for deliberate practice i psykoterapi: Teori og forskning.

10:00 Pause
10:15: Hvordan komme i gang med deliberate practice?
11:15 Pause
11:30: Live-demonstrasjoner av hvordan vi bruker DP. Her er det mulig for deg å melde deg frivillig til å være behandleren Rousmaniere demonstrerer med.

12:30-13:30: Lunsjpause

Program Del 2

13:30–17:30: Gruppeveiledning med Tony Rousmaniere (begrensede plasser).

Her kan du melde deg på enten til å legge fram en problemstilling for veiledning, eller til å være observatør. Det settes av én time inkludert pause til den som får veiledning.

Påmelding eller Spørsmål

Send en e-post til Vidar Husby (vidar@favne.no) med ditt navn og din kontaktinformasjon, for registrering og informasjon om hvordan betale for å sikre din plass.

Pris

Del 1 (forelesning): 2000,-.

Del 1 (forelesning) + del 2 (veiledning): 3000,- samlet.

Alle priser er inkludert lunsj.

Det tilkommer et fakturagebyr på 65 kr for påmelding.

Profilbilde av psykologspesialist Vidar Husby

Psykologspesialist/faglig leder for klinikk

Vidar M.S. Husby 

Tlf. 952 34 375

Epost: vidar@favne.no