Samtaleterapi

 

 

Angst? Depresjon? Utbrenthet? Relasjonsvansker? Livskriser? Avhengighet? 

Det kan være mange gode grunner til å ta kontakt med psykolog. Favne Psykologbistand holder til i Oslo sentrum og tilbyr samtaleterapi hos psykologer med lang erfaring innen utredning og behandling av psykiske plager og vansker. Du trenger ikke henvisning fra lege og kan ta direkte kontakt selv for timebestilling. For tiden er vi 9 fulltidsansatte psykologer, og ingen ventelister.

For timeavtale: Send oss en mail på favne@favne.no med forespørsel om timeavtale og du vil bli kontaktet direkte av psykolog med ledig tid. Du kan også ringe 22 60 20 00 for å legge igjen beskjed om å bli oppringt.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. 

[table “” not found /]

PRISER
Enkeltime dagtid (08-16)  -  50 minutter  -  1250,-
Dobbelttime dagtid (08-16)  -  90 minutter  -  1850,-
Enkeltime kveldstid (fra 16)  -  50 minutter  -  1475,-
Dobbelttime kveldstid (fra 16)  -  90 minutter  -  2075,-
Blokktime  (intensiv kortidsterapi)  -  60 min x 3  -  3500,-

Merk! Vi gjør oppmerksomme på at våre psykologer ikke har refusjonsavtale med det offentlige. Undersøkelser og behandling må derfor betales i det hele av den enkelte, NAV, forsikringsselskaper eller andre oppdragsgivere. Det er muligheter for å få dekket kostnader til terapi via helseforsikring. 

Uteblivelse/ Avbestilling
Avbestilling av samtaler må skje så tidlig som mulig, men senest kl 15 virkedagen før. Dette må skje pr. telefon/sms eller pr. epost. Dersom du ikke avbestiller innen fristen, eventuelt ikke møter til avtalen, må times betales i sin helhet.